O problema cu care se poate confrunta orice mamica este lipsa de spatiu in sifonier si debara, pentru ca inca din timpul sarcinii am tot adunat diverse produse si haine necesare in timpul sarcinii cat si pentru copil, astfel incat debaraua si sifonierul odata pe jumate goale au devenit pline si neincapatoare. O parte din hainele cumparate pentru copil au ramas mici si nu ii mai vin sau au fost pentru alt anotimp si nu ii mai sunt potrivite pentru anotimpul actual.

Asta inseamna ca a venit timpul sa iti faci ordine printre lucrurile depozitate in debara si hainele din sifonier. In prima etapa ne ocupam de debara, probabil cel mai mult loc in debara este ocupat de caruciorul pentru copii, daca copilul a crescut si numai avem nevoie de carucior, poate ar fi timpul sa scapam de el, dar probabil ne-a costat cand l-am cumparat o groaza de bani si am dori sa mai recuperam ceva din costuri. Cum putem facem sa mai recuperam ceva din cheltuiala? Simplu, intram pe internet si cautam un site cu anunturi gratuite unde sa putem publica un anunt gratuit prin care sa vindem caruciorul copilului.

Intai scoatem tot din debara si triem toate lucrurile pe 3 categorii: lucruri de care nu vom mai avem nevoie, lucruri pe care le folosim rar si lucruri pe care le folosim frecvent, apoi stabilim in fiecare raft categoria de lucruri pe care le vom depozita, astfel incat sa le putem gasi usor cand avem nevoie de ele, lucurile pe care le folosim mai rar le punem in zonele din debara mai greu accesibile, iar cele  cu utilizare frecventa mai la indemana astfel incat sa nu fie nevoie sa folosim un scara sa ajungem la ele. De asemenea este recomadat sa pui in locatii diferite lucrurile tale si cele ale sotului, preferabil fiecare sa aiba raftul sau, astfel evitam anumite divergente in viitor.

anunturi haine copiiDupa ce am pus inapoi in debara lucrurile care mai avem nevoie, ne ocupam de cele care nu ne mai sunt necesare, de exemplu patutul copilului ramas de cand era bebelus, daca am cumparat un pat mai potrivit varstei sale nu mia avem nevoie de el, sterilizatorul de biberoane, incalzitorul pentru mancare si biberon, port bebe, premergator, tricicleta, jucarii pentru bebelusi si alte lucruri si accesorii ce nu ne mai sunt utile si apoi si pe acestea le impartim in mai multe categorii, cele pe care le putem vinde, pe care le dam altora si cele care numai sunt corespunzatoare si trebuie aruncate la gunoi.

Dupa ce terminam cu debara ne ocupam de sifonier, scoatem toate hainele, si ale noastre si pe cele ale barbatului precum si pe cele ale copilului, daca nu am stabilit clar pana acum care parte din sifonier este a noastra care a sotului si care a copilului este cazul sa o faceti acum. Dupa ce ati scos totul nu ar fi rau sa faceti o igienizare a sifonierului chiar daca este sau pare curat.

Poate cel mai bine ar fi ca prima oara sa ne ocupam de hainele celui mic, verificam care haine ii mai vin, care au ramas mici, care sunt prea uzate si care numai sunt potrivite anotimpului (pana anul urmator acesta va creste si nu ii mai vin hainele de anul trecut) si punem inapoi in sifonier doar ce este util.

Apoi ne ocupam de hainele sotului de obicei el are cele mai putine haine, dar va recomand sa il consultati in legatura cu hainele la care ar trebui sa renunte, pentru ca unii barbati s-ar putea simti lezati daca nu o faceti.

Partea cea mai grea va incepe o data ce incepem sa ne triem hainele noastre, de obicei hainele noastre sunt mai bine intretinute si inca ne mai vin (daca nu am acumulat prea multe kilograme in ultimult timp), dar sunt destule haine care nu se mai poarte si la care ar trebui sa renuntam, si cum sunt inca bune, mai ales daca sunt de firma, daca nu ai cui sa le donezi poate ar fi cazul sa le scoti la vanzare pe un site cu anunturi haine femei, pentru ca din nefericire sunt inca destule femei care nu isi permit sa isi cumpere haine noi si nici sa faca nazuri daca haina mai este la moda sau nu astfel incat ai putea sa mai scoti cativa bani sa iti cumperi alte haine noi si moderne.

Daca dorim sa mai aducem acasa un fratior pentru cel mic in curand o parte din lucruri le mai putem pastra, dar sa tinem cont ca unele lucruri se deterioreaza chiar si fiind nefolosite sau se demodeaza si nu o sa ne mai placa peste cativa ani, asa ca pe aceste fie le vindem prin intermediul unui site de anunturi gratuite, fie le daruim rudelor si prietenilor care urmeaza sau aiba sau au deja un bebelus pentru care ar fi potrivite. O alta solutie ar fi sa donam aceste lucruri celor mai putin norocosi care nu isi permit sa le cumpere, si ii gasim fie prin cunostinte fie mergand la preotul unei biserici apropiate, este o ocazie de a face o fapta buna pe care nu trebuie sa o ratam.

Inainte de a darui sau pune la vanzare pe site-urile de anunturi gratuite lucrurile si hainele de prisos, ar trebui sa el verifici pe toate cu atentie, de exemplu sa vezi daca patutul caruciorul pentru copii are lipsa ceva suruburi, hainele nu trebuie sa fie murdare, este bine sa le dai gata spalate.

Daca te-ai hotarat sa pui la vanzare o parte din haine si lucruri pe un site de anunturi gratuite, ar trebui sa sti cateva mici trucuri pentru a putea vinde:

- publica anuntul pe cat mai multe site-uri de anunturi gratuite in special pe acele site-uri cu trafic mai mare, atentie unele site-uri iti pot cere bani pentru anunt.

- daca sunt anunturi pe regiuni si orase alege orasul tau de exemplu daca esti din Craiova cauti categoria Anunturi Craiova si publici anuntul acolo.

- textul anuntului trebuie sa fie cat mai clar, sa nu contina greseli de exprimare sau gramaticale.

- in anunt sa specifici clar caracteristicele hainelor de exemplu, "pantoloni roz din tercot, pentru copil intre 6 si 12 luni, foarte putin uzat". Pentru obiecte sa specifici firma si modelul clar, de exemplu la un carut pentru copii, poti sa pui toate datele de pe site-uri ce vand acel model de carut nou si daca este posibil si un link catre pagina producatorului.

- o fotografie a produsului creste foarte mult sansa sa vinzi cat mai repede.

- sa specifici datele de contact: un numar de telefon si o adresa de email.

Dupa ce ai facut toate astea vei observa ca ai mai mult loc atat in debara cat si in sifonier.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole