Sunt o serie de lucruri marunte in viata care te ajuta si iti da energia sa mergi mai departe, sa uiti de stresul de la serviciu, de problemele pe care le ai cu copii, de examenele de la facultate. Astfel o ora petrecuta in parc, la cumparaturi, un week-end la munte sau la mare, urmarirea filmului preferat, colindatul prin profilele prietenilor pe facebook, te binedispun, te relaxeaza si te pregatesc pentru ziua sau saptamana urmatoare de munca.

Desi pare ca acest timp liber este mult prea putin, mereu, incercam sa-l lungim si sa ne simtin cat mai bine. Muzica, filmele, piesele de teatru, cumparaturile, pescuitul, noptile petrecute in cluburi, plimbarile, vizita la prieteni, navigatul pe internet sunt doar cateva activitati care ne delecteaza in orele pe care le petrecem in afara serviciului sau a scolii.

Timpul liber pentru tine nu este doar un moft, ci o necesitate care te ajuta sa te relaxezi, sa iti incarci bateriile si chiar o  sursa de bucurie si fericire. Invata sa profiti la maxim de putinul timp liber pe care il ai asa cum iti place tie chiar daca stai acasa: lasa-te imbratisata de soare pe terasa, daca vrei, odihneste-te o zi intreaga pe canapea in fata televizorului si urmareste filmul preferat (eu ador sa ma uit la Anatomia lui Grey), citeste o carte, asculta muzica pe care o adori sau vezi ce mai fac prieteni tai pe facebook.ro .

Unii prefera sa isi petreaca timpul liber in locurile zgomotoase si aglomerate, pentru ca acestea le dau senzatia de "petrecere ", asta ii face sa se simta mai speciale si sa isi descatuseze energia. Chiar daca exista activitati mult mai relaxante si mai linistitoare, party-urile din cluburi sunt la mare pret printre tineri.

Pentru orice femeie, o modalitate cat se poate de placuta de petrecere a timpului liber, este sesiunea destresanta de shopping. Ce poate fi mai plin de satisfactie si mai relaxant dupa o saptamana de munca intensa, decat sa descoperi intamplator in mall o pereche de pantofi care se potrivesc perfect cu rochia aceea superba pe care ai cumparat-o luna trecuta si care, desi o adori si a costat salariul tau pe o saptamana, nu se potriveste cu nici una dintre multele tale perechi de pantofi?

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole