Ii doresti copilului tau o viata plina de lipsuri si greutati? Iti doresti ca el sa aiba o viata in deriva in cautarea permanenta a unui loc de munca cu teama in suflet legata de intrebarea: Cum va face oare copilul meu fata greutatilor, esecului, respingerii, saraciei din aceasta viata?

Sau... poate iti doresti pentru el siguranta veniturilor, prosperitate, abundenta, stiinta economisirii, a acumularii banilor, echilibrul dat de stabilitatea si independenta financiara? Iti doresti sa fie generos si sa aiba din abundenta posibilitatea de a da celor din jur sau il pregatesti pentru a fi cel ce intinde mana? Copilul tau va avea o viata plina de nevoi sau una plina de impliniri, succese, realizari din punct de vedere financiar si profesional?
Va trai in deriva sau isi va urmari si trai visele? Depinde doar de TINE!

cand voi fi mare, voi fi bogatAcultand seara de seara cate o poveste de educatie financiara din seria ”Cand voi fi mare, voi fi BOGAT”, Copilul TAU va invata:

  • sa devina PROSPER
  • principiile unei relatii sanatoase cu BANII.
  • sa-i atraga in viata lui, iar dupa ce i-a atras , va invata despre ce inseamna sa fii cu adevarat BOGAT!
  • despre generozitate, despre o viata in comuniune cu Dumnezeu si semenii lui, despre ajutarea aproapelui (apropos stiai ca cei mai mari caritabili ai lumii au fost BOGATI nu SARACI?)
  • sa economiseasca,
  • va indrazni sa viseze si va sti ca visele , indiferent cat de indraznete ar fi ele, pot fi atinse. Va fi un INVINGATOR!

In acest caz, aceste povesti sunt pentru TINE, pentru el, pentru VOI! Cumpara acum Cd-ul cu prima colectie de povesti de educatie financiara pentru copii ”Cand voi fi mare voi fi BOGAT” si pregateste-ti copilul pentru PROSPERITATE!

Recomand cu drag acest CD pentru copii al lui Eusebiu Burcas.
Pentru mai multe detalii cu privire la pret si alte detalii, apasa aici!

Cu prietenie,

Lorand

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4