Avand in vedere ca mai bine de o treime din viata ne-o petrecem dormind, importanta unei saltele este usor de intuit, avand un rol foarte important in obtinerea unui somn linistit. In ultimii ani, piata romaneasca a fost asaltata de sute de brand-uri de saltele, de mai buna sau mai slaba calitate. Insa, putini stiu ca exista un brand romanesc de saltele considerat in primii 5 producatori din Europa din punctul de vedere al calitatii saltelelor - Massimo.

Urmarind ciclul complet de producere a saltelelor acestui brand, am inteles ca unii oameni au facut din asta o arta, priceperea lor alaturi de tehnologia inalta folosita la realizarea unei saltele fiind dezvoltata in peste 20 de ani de experienta. La acest nivel totul conteaza! De la grosimea saltelei, pana la materialele ce o compun, continuand cu tehnologiile de memoria formei si tehnicile de sustinere a coloanei vertebrale intr-o pozitie corecta pe intreaga durata a somnului. Fie ca vorbim de saltele din gama ortopedica, sau saltelele cu gel, cu spuma, sau cu arcuri sau chiar memory, atentia acordata acestora este deosebita, fiecare saltea necesitand peste 100 de ore de munca, dintre care 80% reprezinta munca manuala. Alegerea celei mai bune saltele pentru tine necesita cunoasterea unor notiuni de baza.

saltele cu arcuri impachetate

Designul special din arcuri impachetate individual te juta sa te simti confortabil chiar si atunci cand partenerul se misca in somn, fiecare arc lucrand individual, asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale si descarcarea tensiunii corpului persoanei care doarme pe saltea pe toata durata noptii. Detalii si preturi saltele cu arcuri individuale!

saltele memory foam

 Saltelele cu Memorie - memory foam sunt ideale din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea cloanei vertebrale, avand un strat special ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune. Detalii si preturi saltele memory foam!

Mare parte din productia de saltele a companiei pleaca catre export, clientii romani intelegand de doar cativa ani importanta unei saltele de calitate, multi fiind reticienti inca sa plateasca o suma relativ mare pentru o saltea buna. Totusi, in ultima vreme, romanii au inceput sa inteleaga importanta unui somn linistit si aportul pe care acesta il da pentru odihna necesara pentru a face fata stresului si provocarilor unei zile active. Pe acest trend se bazeaza si brand-ul de saltele Massimo, care se asteapta ca in urmatorii ani, numarul de saltele vandute in Romania sa creasca cu 50%. Pentru cei interesati de saltele de calitate, pot vizita site-ul companiei, avand sansa de a comanda saltele direct dupa site, acestea fiind livrate direct la domiciliu.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4