Conceptul "Slender You" este o formula de remodelare a corpului, intarire a muschilor si slabire cu ajutorul a sase aparate actionate electromecanic. La acest concept de gimnastica, greutatea corpului este preluata in totalitate de aparate, un motiv in plus pentru a fi practicata de parsoanele cu probleme de spate, incheieturi sau coloana, probleme cardiovasculare sau astm.

Aceasta forma de gimnastica ofera energie, relaxare si slabire fara sa oboseasca organismul avand si scopuri terapeutice in acelasi timp. In afara remodelarii corpului ajuta la eliminarea grasimii si a toxinelor din organism si la reducerea celulitei.

gimnastica motorizataDaca comparam gimnastica traditionala cu gimnastica motorizata vom observa:

- Prin gimnastica traditionala se foloseste forta proprie pentru a deplasa sau ridica greutatile.

- Prin gimnastica motorizata greutatea dumneavoastra este preluata de aparat si diverse parti ale corpului sunt tinute continuu in miscare timp de 10 minute pe fiecare aparat.

Noi comparam gimnastica efectuata pe aparatele noastre cu gimnastica subacvatica. La gimnastica subacvatica greutatea corpului este preluata de apa. La gimnastica motorizata greutatea corpului este sustinuta in totalitate de aparate, deci gravitatia nu trebuie sa fie castigata. Un motiv in plus pentru care oamenii cu probleme de spate, incheieturi sau coloana pot folosi aparatele noastre (reumatism, hernie, artrita, artroza).

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole