Gravide, mamici, tatici si bebelusi sunt cu totii asteptati pe 9, 10 si 11 Septembrie 2011 in Parcul IOR la ONGFest la Standul Asociatiei Mame pentru Mame. Am pregatit o serie intreaga de activitati in beneficiul direct al cuplurilor de viitori si proaspeti parinti atat informative cat si distractive:

~ Cursuri pre & postnatale gratuite
~ Proiectii de filme documentare inedite despre nastere
~ Experiente senzoriale inedite - asculta lumea bebelusului din burtica!
~ Portrete foto si poze de familie profesionale
~ Diorame haioase pentru fotografii originale

Asociatia Mame pentru Mame va fi la stand pe 9, 10, 11 Septembrie pe Aleea Principala din Parcul IOR (la statuia lui A. I. Cuza) si la Cortul de Proiectii in fiecare zi de la ora 10 la 20.

Vom sustine cursuri de pregatire pre si postnatala, vom prezenta documentare inedite despre nastere urmate de dezbateri si vom pune la dispozitia publicului experiente senzoriale senzationale - veti putea auzi 'lumea' asa cum o aude un bebelus in burtica mamei sale si veti putea asculta deasmenea bataile inimii bebelusului in timp real!

In plus, veti putea profita de prezenta fotografiilor profesionisti de standul nostru care vor face portrete si poze de familie de inalta calitate. Mai mult, daca doriti sa faceti poze haioase va asteptam cu diorame colorate pe tema maternitatii!

Vom avea un concurs cu premii originale: body-uri de bebelusi pictate manual.

Filmele documentare pe care le vom proiecta au teme provocatoare si imagini incredibile din timpul nasterii, iar marturiile mamelor care au avut nasteri memorabile sunt emotionante. Dorim sa multumim companiei Mamaboutique care a sponsorizat intreaga activitate de proiectie. Va invitam sa vizionati pe situl nostru prezentarea filmelor pe care va asteptam sa le urmarim si discutam impreuna la ONGFest.

Pentru programul complet de cursuri si proiectii intrati pe situl nostru la http://www.mamepentrumame.ro/

Planificare Activitati Mame pentru Mame

Cort de proiectii

VINERI

17.00-19.00
(documentar + discutie) Alege o Nastere Netraumatica – Documentar despre beneficiile unei nasteri naturale, in care o serie de profesionisti in domeniul perinatal explica avantajele unei nasteri centrate pe siguranta si confortul mamei si al copilului. Proiectia este urmata de o discutie despre Planul de Nastere.

SAMBATA

10.00-11.30
(Curs) Poti sa Nasti Usor si fara Durere! Curs inedit despre despre nasterea naturala in apa ca metoda simpla de a reduce durerea din travaliu (istorie, practici, avantaje/dezavantaje, metode, alternative), proiectia unui material video, discutie cu auditoriul (intrebari& raspunsuri)

11.30-13.00
(documentar + discutie) Afla Adevarul despre Nastere! Nasterea in Media versus Nasterea Reală – Documentar absolut inedit despre modul in care femeile sunt 'programate' de imagini distorsionate si senzationaliste ale nasterii ca sa se teama de acest proces fiziologic normal pe care in realitate sunt capabile sa il traiasca in confort si liniste. Proiectia este urmata de o discutie deschisa.

16.30-17.30
(Curs) Zambeste pentru 2! Curs inedit despre cele mai frecvente probleme orale ale femeilor in sarcina si dupa nastere si despre solutiile simple si eficiente de a proteja sanatatea orala in aceste momente delicate. Deasmenea, medicul stomatolog va aborda si metodele de a proteja sanatatea orala a bebelusilor in primii ani de viata. Cursul cuprinde o discutie cu auditoriul (intrebari& raspunsuri) si e sustinut de Medicul Stomatolog Bogdan Calenic

17.30-19.00
(documentar + discutie) Ce vor bebelusii? – Documentar emotionant si informativ despre impactul major al vietii intrauterine si al nasterii asupra bebelusilor, bazat pe cele ma recente studii in domeniu. Proiectia este urmata de o discutie deschisa.

DUMINICA

10.00-11.30
(Curs) Si Taticii Nasc! Curs inedit despre modul in care taticii pot sa aiba o experienta placuta si profunda a sarcinii, a nasterii si a vietii alaturi de nou-nascut. Discutam teme care preocupa viitori tati: viata intima si libidoul in sarcina si dupa nastere, cum sa isi ajute partenera la nastere si cum sa interactioneze cu bebelusul. Cursul cuprinde proiectia unui material video, discutie cu auditoriul (intrebari& raspunsuri).

11.30-13.00
(Curs) Protejeaza-ti Feminitatea la Nastere! Curs inedit despre metode simple si eficiente de a proteja integritatea perineului la nastere (parte teoretica despre ce inseamna traumele perineale la nastere si parte practica unde sunt discutate tehnici de pregatire si protectie a perineului), proiectia unui material video, discutie cu auditoriul (intrebari& raspunsuri)

17.00-19.00
(documentar + discutie) Nasterea e o Afacere – Documentar controversat despre modul in care nasterea a ajuns sa fie considerata o afacere in lumea moderna si cum acest fapt a modificat grav perceptia femeilor despre abilitatea lor de a naste. Proiectia este urmata de o discutie deschisa.

Vas asteptam!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole