- De ce vrei cizmulite draga mea?

- Vreau cizmulite rosii magice la fel cum are Motanul Incaltat.

- De ce trebuie sa fie magice?

- Pentru ca mereu cand ma supar pe fratele meu mai mic tu imi spui ca trebuie sa fiu inteleapta... Si aseara bunica mi-a citit povestea cu Motanul Incaltat si mi-a explicat ca era un Motan Intelept, deoarece avea cizmulite magice. Asa ca daca vrei sa fiu inteleapta, trebuie sa imi cumperi cizmulite magice, altfel nu se poate, nu?

- Ai dreptate draga mea, dar eu nu stiu unde putem gasi cizmulite magice, eu nu am vazut in niciun magazin astfel de cizmulite, am vazut doar in povesti.

- Mami, dar stiu eu unde se gasesc cizmulite magice.

- De unde stii draga mea?

- Prietena mea Andreea a primit cadou de ziua ei pantofiori magici, la fel cum are Dorothy din povestea "Vrajitorul din Oz" si mi-a spus ca pantofii din povesti se gasesc doar la magazinul  Pantofiori Veseli.

- Si unde gasim noi acum magazinul cu pantofii din povesti?

- O sunam pe mama Andreei! Ea sigur stie si ne va spune.

Asa ca punem mana pe telefon si o sunam pe mama Andreei si aflam ca trebuie sa mergem inapoi acasa, magazinul cu pantofi din povesti Pantofiori Veseli este online.

ghetute rosii pantofiorii veseliAm luat tableta, am cautat "Pantofiori Veseli", am intrat in magazin si am comandat ghetute magice rosii la fel ca cele ale Motanului Incaltat, acum fetita mea este multumita ca poate sa fie mai inteleapta.

Acum si eu stiu ca daca vrem pantofiori magici pentru copii intelepti, este suficient sa intram pe www.pantofioriveseli.ro facem ceva magie cu soricelul si pantofiorii vin singuri acasa, iar noi avem mai mult timp sa ascultam povesti.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole