Dr. Moray a reuşit să dezvolte un transformator care avea doar 28 kg greutate şi avea o capacitate de 50kw. În momentul prezentării invenţiei la oficiul de brevetare, s-a confirmat că funcţionează si că generează 50kw putere fără nici o sursă de energie vizibilă. Totuşi, deoarece sursa de energie era invizibilă şi de nedescoperit, cererea pentru brevet i-a fost respinsă. Cu toate că această întâmplare sună ca dintr-o comedie, chiar s-a petrecut. Ca şi Tesla înaintea lui, Moray a fost oprit de forţe politice şi economice puternice, dar cu viziuni înguste.

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.stop-cancer.ro 

Era tahionică a început. Prin cercetarea energiei libere, stiinţa a afirmat - după care s-a şi dovedit indirect - existenţa energiei tahionice.

Astăzi, cu toţii recunoaştem potenţialul ei. Cu toată opoziţia, era tahionică a început. În 1966, Gerald Feinberg a definit energia tahionică fiind ”o particulă subatomică, mai rapidă de cât lumina”, pentru a unifica viziunea lumii ştiinţifice şi terminologia ştiinţifică referitoare la energia care este mai rapidă decât lumina.

Transmitem mulţumiri şi recunoştinţă diferiţilor oameni de ştiinţă, din trecut şi din prezent, care au asigurat fundaţia acestei noi ere, şi au pavat astfel drumul erei tahionice.

Problema nu mai constă în dovedirea existenţei energiei tahionice. Problema reprezintă utilizarea acestei energii. Mulţi cercetători recunoscuţi au lucrat în acest domeniu, cu diferite rezultate. Ceea ce aceşti cercetători încercau şi încearcă să realizeze este conversia energiei tahionice în energie electrică utilizabilă.

David Wagner are o viziune diferită despre utilizarea energiei tahionice. Viziunea lui este recunoaşterea clară a faptului că, conversia energiei tahionice în energie electrică utilizabilă, nu ar rezolva de fapt criza în creştere a acestei planete, deoarece aceasta nu este o criză de energie, ci de conştiinţă.

David şi-a dat seama că orice se dezvoltă din domeniul câmpurilor tahionice şi realizările sale în fizica aplicată, sunt direct responsabile pentru procesul de tahionizare, care restructurează anumite materiale la nivel submolecular, creând antene tahionice permanente. Abilitatea lui de a utiliza energia tahionică şi abilitatea lumii ştiinţifice de a dovedi rezultatele sunt direct responsabile pentru revoluţia care a afectat peste 55 de ţări până acum. Inovaţia tahionizării foloseşte potenţialul infinit al energiei tahionice aducând beneficii vieţii pe pământ şi ajută la elevarea conştiinţei. Asta era opera vieţii lui.

Invenţia lui, procesul de tahionizare şi seminarul “Quality of One” au schimbat modul de a privi  şi de a trăi viaţa pentru mii de oameni. Pentru a înţelege pe deplin această revoluţie, ar fi util să înţelegem relevanţa tahionilor, în vindecarea ştiinţifică şi după aceea în cea holistică.

Procesul de tahionizare al D-lui D. Wagner este 100% brevetabil. Totuşi, după lungi deliberări a luat decizia de a ţine dreptul de proprietate asupra acestui proces. El presupune că acest lucru a salvat milioane de dolari din procese legate de drepturile de autor şi a urmărit în mod consecvent păstrarea preţurilor materialelor la un nivel cât mai scăzut posibil. Mai mult, cu excepţia bijuteriilor de aur şi a conversiilor valutare (datorate fluctuaţiilor dolarului si ale aurului), Advanced Tachyon Technologies nu a crescut nicioată preţul la instrumentele tahionizate.

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.stop-cancer.ro

Deoarece procesul este patentat, există o limită a ceea ce poate fi discutat. Nu o să fie toţi satisfăcuţi în nevoia de a înţelege complet procesul de tahionizare. Cu toate că nu putem să destăinuim cum funcţionează procesul de tahionizare, putem să vă spunem ce nu este. Procesul de tahionizare nu este un proces de manipulare sau transfer de frecvenţă sau rotaţii. Nu este o tehnologie de bobină de înaltă frecvenţă. Nu este un transfer radionic sau SE5. Tahionizarea nu foloseşte geometrie sacră pentru a încărca  produsele, nici nu necesită rugăciune sau meditaţie. Nu este o tehnologie bazată pe fotoni. Tehnologia nu foloseşte cristale sau procese orgonice. Nu foloseşte magneţi. Nu este deloc sensibil la cel care operează.

Ceea ce este procesul de tahionizare, este un cadou pentru planetă. A schimbat şi ajutat evoluţia şi vindecarea tuturor celor care au găsit-o. Crează armonie din dizarmonie. Are potenţialul de a readuce planeta şi locuitorii ei la sănătate, armonie şi unitate.

Utilizarea produselor tahionizate în mod normal are ca rezultat o dezintoxicare naturală, o asimilare crescută a vitaminelor şi mineralelor disponibile, energie crescută în activităţile fizice, o conştienţă crescută asupra energiilor subtile, îmbunătăţirea  funcţionării creierului şi a circulaţiei,  îmbunătăţire excepţională în activităţile atletice şi regenerarea muşchilor. Atunci când atleţii folosesc aceste produse, observă o scădere semnificativă a oboselii, permitând creşterea performanţelor. Pentru a înţelege cum funcţionează tahionii, trebuie să începem cu explorarea secretelor universului şi a naturii ei.

Fizica tahionilor. În fizica cuantică, energia care umple cosmosul este numită “energia punctului zero”. Această energie este fără formă, omniprezentă şi mai rapidă decât viteza luminii. Este de o inteligenţă infinită şi conţine tot ce este necesar pentru a crea forma perfectă. Nu are rotaţie, frecvenţă sau oscilaţie. Nu are forţă gravitaţională. Energia tahionică este omniprezentă, fără limite şi are tot potenţialul pentru a crea forme perfecte în univers. Ca şi energia punctului zero, nu are rotaţie, oscilaţie sau frecvenţă şi nu este afectată de gravitaţie. Diferenţa reală între energia tahionică şi energia punctului zero este că energia tahionică are formă.

O analogie simplă s-ar vedea dacă ne-am gândi la ocean în toată vastitatea sa. Oceanul conţine un număr infinit de picături în ea, şi cu toate acestea, ca şi energia punctului zero, este fără formă. Daca ai scoate o picătură din ocean, această picătură ar conţine toate caracteristicile oceanului, dar acum ar avea formă. La fel şi energia tahionică conţine tot ceea ce există în energia punctului zero, dar are formă.

Condensarea energiei punctului zero în energie tahionică este începutul continuumului energetic, care este responsabil în mod direct pentru toate formele de pe planetă. Următorul pas în acest continuum energetic este cel mai bine descris cu termeni simplificaţi din fizică.

Pentru această descriere o să studiem ca şi exemplu, interacţiunea energiei tahionice cu particulele din familia Lepton.

Prima particulă elementară din familia Lepton este un pion. Pionul există sub viteza luminii şi are o orbită complexă, care se poate calcula matematic, pe care o numim Câmpul Energetic Subtil de Organizare - CESO(Subtle Organizing Energy Field).

Aceste CESO există chiar sub viteza luminii şi sunt direct responsabile pentru convertirea energiei tahionice în frecvenţe necesare pentru  a evolua, organiza şi crea forma perfectă. Desigur toate formele includ diferite frecvenţe. CESO-urile convertesc energiile tahionice în frecvenţele specifice necesare pentru forma specifică fiecărui CESO. În cazul studiat, CESO pe care îl examinăm, ţine pionul pe orbita lui. CESO-ul pionului, care se află chiar sub viteza luminii interacţionează cu tahionii care au viteză supraluminică. Pe măsură ce tahionul este convertit de către CESO la frecvenţa pionului, pionul evoluează instant într-un muon. Muonul nou are o orbită care este de 10 ori mai mare decît cea a unui pion. CESO-ul muonului se află tot sub viteza luminii. Pe măsură ce CESO-ul muonului interacţionează cu tahionul, orbita se extinde încă o dată, şi muonul evoluează instant într-un electron. Acest electron nou are o orbită care este de 207 ori mai mare decat cea a muonului. Acest proces continu al CESO-ului de a converti tahionii în frecvenţele necesare nu se opreşte aici, ci continuă pe toată această cale a continuumului energetic. Continuă până când, până la urmă forma perfectă este atinsă, fie o fiinţă umană, fie orice formă pe care o cunoaştem. Energia tahionică este energia de legătură a universului şi este responsabilă pentru crearea tuturor formelor de pe această planetă. Energia tahionică este elementul cheie în curgerea energie de la infinitul fără formă, până la forma perfectă. Acesta este continuumul energetic.

Ca la orice formă intr-un univers sub viteza luminii, CESO nu poate depăşi viteza luminii. Acesta este un punct foarte important. Lumea noastră este o lume a formei şi din această cauză, singura cale pentru lume de a crea o legătură cu energia puctului zero este prin energia tahionică. Energia tahionică conţine în ea tot potenţialul necesar pentru a crea continuum energetic perfect în fiecare formă individuală de viaţă. Tot ceea ce se petrece în corpul uman de exemplu, există într-o formă perfectă în energia tahionică. Un exemplu excelent pentru acest lucru este regnul animal. Putem vedea că acele animale care nu au căzut sub influenţă umană în nici un aspect, trăiesc o viaţă complet sănătoasă. Mamiferele de exemplu au o durată de viaţă care este de şapte ori perioada lor de creştere. Pentru oameni, asta ar însemna 140 de ani de viaţă perfect sănătoasă. Din cele 40.000 de boli cronice şi degenerative care sunt cunoscute în medicina umană, doar câteva sunt cunoscute în cadrul animalelor sălbatice. Aceasta pentru că animalele sălbatice nu au capacitatea de a bloca continuumul energetic şi să creeze astfel deficienţe şi boli. Firesc, natura este aproape perfectă şi astfel este şi caracteristica energiei tahionice. Continuumul energetic este curgerea continuă a energiei, de la energia nelimitată a punctului zero, contractându-se în forma ei tahionică  cu viteză supraluminică. Tahionul apoi interacţionează cu  CESO, care îl convertează la frecvenţa CESO, creând în final matricea energetică din care toate formele fizice sunt create. Continuumul energetic se intinde de la expansiunea infinită fără formă la contracţia formei finite.

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.stop-cancer.ro

Odată ce înţelegem că acest continuum există, şi modul în care ea funcţionează, putem înţelege efectele blocajelor în curgerea energiei în proces.

Din punctul de vedere al vindecării holistice, vindecarea este o vindecare integrată la nivel fizic, emoţional, mental şi spiritual. Evoluăm pe o spirală ascendentă continuă de ordine şi apoi haos, spre un nivel mai înalt de ordine prin haos şi boli, spre nivele şi mai înalte de ordine. Haosul este o treaptă de la un nivel de ordine spre unul mai înalt. Toată lumea experimentează acest lucru, chiar dacă nu este conştientă de asta. Fiecare nivel nou de ordine este un nivel nou de sănătate. Energia tahionică este cheia către trecerea prin haosul şi stresul vieţii cotidiene, creând o nouă ordine şi calitate a vieţii.

Obiectele tahionizate ne ajută în mare măsură să facem mişcarea mult mai rapid. Utilizarea tahionilor prezintă nu numai un model holistic de vindecare ci şi un proces prin care ne putem apropia de o sănătate radiantă şi de comuniune cu Tot ceea ce Există.

Produse tahionice, tahionizate, pentru sanatatea ta si a copilului tau pe www.stop-cancer.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole