In ziua de astazi copiii petrec foarte mult timp la televizor si pe internet, ceea ce nu este prea benefic pentru dezvoltarea lor, o alternativa foarte buna ar fi ca acestia sa asculte un post de radio pentru copii, recomandarea noastra este Radio Romania Junior, acesta poate fi ascultati si online.

Radio Romania Junior, cel mai nou radio pentru copii din Romania va invita la voie buna si jocuri istete de dimineata pana-n seara!
Radioul se asculta si se vede online cat e ziua de lunga prin intermediul platformei www.radioromaniajunior.ro. „Universul Junior” este o lume virtuala sigura in care cei mici pot petrece timp online fara a fi expus si pericolelor specifice acestui mediu.

Programele Radio Romania Junior sunt interactive s,i se adreseaza copiilor de pana la 12 ani prin provocari care mai de care mai poznase si mai amuzante. Juniorii intra aici intr-o aventura fascinanta, in care fortele Raului se lupta cu fortele Binelui pentru a salva copilaria si tot ce inseamna ea pentru cei mari si pentru cei mici. Pentru ca o lume fara copilarie este o lume fara viitor!

In lupta pentru salvarea copilariei, ascultatorii ii au alaturi pe Junior si pe prietenii lui: Profesorul AZET, Actrita Gabriela, Zana Balerina, Andreea Exploratoarea, Georgiana si Zana Norilor. Armele lor sunt faptele bune, voiosia si istetimea.

Pentru a intra in direct cu personajele preferate, cei mici pot suna la numarul de telefon 021 319 05 94, prin Skype la id-ul Romaniajunior  sau pe pagina oficiala de facebook www.facebook.com/radioromaniajunior.

Radio Romania Junior in Radiolaborator

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole