Filozofia Mustela este simpla: produse eficiente, usor de folosit, produse de cea mai înaltă calitate, concepute si destinate nevoilor specifice ale utilizatorului, indiferent dacă este un copil nou-născut sau o mamă insarcinata. Din 1950, Mustela , o divizie a Laboratoarelor Pharmascience, s-a concentrat exclusiv pe dezvoltarea unei game de produse premium, ce asigura ingrijirea eficace a pielii delicate a viitoarelor mamici , precum si a bebelusilor. De peste o jumătate de secol, Mustela este lider pe piaţa europeană pentru produsele de ingrijire, folosite în spitale şi recomandate de medici. Aceasta gama exceptionala de produse Mustela, se dezvolta continuu pentru a satisface nevoile copiilor de astăzi cu produse inovative, concepute pentru a oferi îngrijire eficienta pielii delicate a bebelusilor. Toate produsele Mustela sunt: Testate hipoalergenice, testate pentru a îndeplini cele mai stricte standarde farmaceutice şi fără alcool.

Pentru femeile însărcinate şi nou-născuţi, specialiştii Mustela dispun de o mare varietate de produse de îngrijire a pielii, inclusiv tampoane curăţare, produsele de protecţie solară, şampoane spuma, uleiuri de masaj, creme, loţiuni si alte produse cosmetice de ingrijire a pielii pentru a uşura sarcina, pentru a trata iritatiile pielii sau erupţiile cutanate bebelusilor.

produse mustelaLinia Mustela Bebe oferă o selecţie dedicata pentru copii de produse pentru ingrijirea pielii ce trateaza erupţiile cutanate, iritatiile minore si ofera o protectie hidratanta pentru piela fina a nou-născuţilor. Linia Bebe oferă o varietate complexa de produse de curăţare, imbogatite cu aloe vera pentru a hidrata pielea uscata ce pot fi folosite pe fata, maini si in zonele scutecului. Cremele Mustela au o formula speciala, fiind imbogatite cu ulei de migdale dulci şi alte uleiuri naturale nutritive.

Mustela produce, de asemenea si produse pentru baie, avand rolul de a calma şi relaxa sugarii si copii înainte si in timpul somnului.

Mustela Sampon pentru copii contine extracte de nucă de cocos şi de grâu, care nu va afecta parul sugarilor şi va menţine echilibrul delicat al scalpului.

Mustela 9 Months oferă o selecţie de creme şi geluri special concepute pentru a proteja si oferi hidratare si elasticitate pielii,  protectie impotriva vergeturilor, ingrijirea bustului, precum si prevenirea si inlaturarea umflaturilor picioarelor ce pot aparea in timpul sarcinii. Mustela asigura, de asemenea, ingrijirea pielii mamicilor, atat in timpul sarcinii cat si post partum, cu ajutorul gelurilor dedicate perioadei imediat urmatoare nasterii. Fiind concepute special petnru cea mai importanta perioada din viata femeilor, toate produsele Mustela asigura confortul mamicilor fara a afecta buna-dezvoltare a copiilor.

Gama completa de produse Mustela va este acum accesibila pe site-ul www.mycare.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole