I-medic.ro este un portal medical destinat atat medicilor si firmelor medicale, cat si pacientilor interesati de informatii utile si complete privind sanatatea.

In cadrul sectiunii de „Index medical”, i-medic.ro ofera posibilitatea clinicilor, cabinetelor medicale, medicilor si farmaciilor, de a-si evidentia cat mai bine produsele medicale si seviciile catre pacienti. Prin crearea unui profil personalizat pe i-medic.ro fiecare companie medicala isi poate asigura succesul reusind sa aduca un plus de valoare serviciilor desfasurate.

Sectiunea de „Medicina alternativa” este o optiune avantajoasa pentru cei ce detin magazine online de remedii naturiste, precum si diverse alte produse incadrate in aceasta categorie.

In ceea ce priveste informarea pacientilor interesati de continut util si complet privind sanatatea,  i-medic.ro pune la dispozitie foarte multe instrumente de cautare pentru boli si afectiuni, medicamente, noutati medicale. Sectiunea de „Articole medicale” ofera pacientului informatie de calitate, corecta si bine structurata, in toata sfera sanatatii.

i-medic.roUn mare avantaj oferit de i-medic.ro este reprezentat de „Forumul medical” creat special pentru medici si pacienti. In acest loc orice intrebare isi poate gasi raspunsul, deoarece pacientul poate coresponda direct cu un medic specialist, pentru a primi o informatie promta si sigura privind problema pe care o are.

De-a lungul anilor, i-medic.ro si-a creat un renume in sfera portalurilor medicale, reusind sa se situeze printre primele site-uri in Trafic.ro pe domeniul Sanatate, aducand lunar peste 230.000 de vizitatori unici. Portalul aduce utilizatorilor sai o experienta integrata de servicii si informatii complete in domeniul sanatatii. 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole