Din dorinta de a seta noi standarde calitative in implementarea actului medical in Romania, Clubul Isis impreuna cu Isis Medical Center, Nestle si Biogenis te invita la prima editie a evenimentului „Isis, o nastere prietenoasa".

Acest eveniment are ca obiective principale promovarea conceptului de „nastere prietenoasa", acordarea de sprijin si oferirea de informatii corecte viitorilor si proaspetilor parinti si isi propune sa puna in legatura publicul larg cu medicii si specialistii din domeniul sanatatii, reunind peste 200 de viitori si proaspeti parinti, cadre medicale, psihologi, educatori prenatali si consultanti in alaptare.

„Isis, o nastere prietenoasa" este o intalnire plina de surprize in care vei afla ce inseamna o nastere prietenoasa pentru tine si pentru bebelusul tau, avand oportunitatea de a discuta si de a adresa intrebari specialistilor si profesionistilor din domeniu intr-un cadru interactiv si prietenos.

Vei putea afla despre ultimele noutati in ceea ce priveste alimentatia gravidei si a mamei care alapteaza, importanta educatiei prenatale, nasterea naturala si nasterea prin operatie cezariana, importanta initierii precoce a alaptarii si a contactului piele pe piele cu bebelusul, lauzia si refacerea mamei dupa nastere, alimentatia corecta a sugarului si multe altele.

Isis o nastere prietenoasaEvenimentul se bucura de prezenta unor invitati de renume in lumea medicala, printre care Prof. Univ. Dr. Petru Bordei (Decanul Facultatii de Medicina a Universitatii Ovidius Constanta), Prof. Univ. Dr. Bogdan Marinescu (Presedintele Societatii Romane de Obstetrica si Ginecologie), Prof. Univ. Dr. Gabriel Banceanu (Vicepresedintele Societatii Romane de Obstetrica si Ginecologie), Prof. Dr. General Petre Bratila (Presedintele Societatii Romane de Uro-Ginecologie), Dr. Constantin Dina (Presedintele executiv al Directiei de Sanatate Publica Judeteana Constanta), Daniel Learciu (Presedintele Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta), Adrian Toma (Medic primar neonatologie Life Memorial Hospital), Prof. Univ. Dr. Silvia Stoicescu (Presedinta Asociatiei de Neonatologie din Romania), Prof. Univ. Dr. Valeria Stroe, Oana Melinte (Presedinta Organizatiei Lamaze Romania), Ana Maita (Presedinta Asociatiei Mame pentru mame), Vania Limban (moasa independenta la Active Center si Presedinte de onoare a Asociatiei Mame pentru mame), Daniela Gheorghe (Coordonator programe Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil) si multi altii.

Pe langa tombole, cadouri si multe alte surprize pe care ti le-am pregatit, vei primi de asemenea un ghid informativ gratuit care contine raspunsuri la cele mai frecvente intrebari pe care si le pun viitoarele si proaspetele mamici cu privire la sarcina, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusului.
Te asteptam impreuna cu cei dragi alaturi de noi in data de 28 noiembrie, ora 11, la Hotel Malibu, intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa, specifica familiei Isis.

Parteneri principali: Prosana Medical Center, Nestle, Biogenis.
Sponsori: Hyllan Pharma, Glaxo Smith Klein, Bayer Health Care, Weleda, Cord Blood Center, Bioderma, Credit Europe Bank.
Parteneri media: Magic FM, Neptun TV.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole