Joaca este principala activitate a copiilor pe care o fac cu placere si care are un rol in dezvoltarea raţională. Totusi, uneori copiii nu au posibilitatea de a interactiona cu alti copii de varsta lor, nu pot iesi afara sa se joace pentru ca sunt bolnavi sau sunt prea micuti sa iasa singuri. Asa ca, jucariile suplinesc partial interactiunea cu alti copii, ele reprezentand alte modalitati de explorare, de cunoaştere si de interactiune socială.

Jucariile cu care interactioneaza copiii le pot aduce o dezvoltare sporita a inteligentei si imaginatiei, iar unele studii spun ca poate determina o crestere a IQ-ului cu 50 de puncte.

Pentru a avea rezultate cat mai bune trebuie ca atunci cand alegeti jucariile sa le cautati pe acelea care reusesc sa mentina interesul copiilor pentru o perioada mai lunga si care sa implice si o anumita interactivitate.

Jucarii care canta si spun povesti

Parintii au observat ca uneori copiii discuta cu propriile jucarii, iar o jucarie care poarta o conversatie nu este chiar accesibila. Exista totusi jucarii care pot canta cantecele pentru copii sau pot spune povesti.

O astfel de jucarie este Povestitorul Mickey Mouse sau Povestitoarea Minnie Mouse. Aceste jucarii reprezinta personaje indragite de copii si prin apasarea unor butoane pot gesticula si misca gura in timp ce recita din cele 8 cantecele si povestioare.

povestitorul Mickey MouseCantecele:

 1. Minnie Mouse - La petrecerea lui Minnie.
 2. Pluto - Prietena lui Pluto.
 3. Donald Duck - Broscoiul Donald.
 4. Goofy - Pasarica lui Goofy.
 5. Mickey Mouse - De-a v-ati ascunselea.
 6. Mickey Mouse? - Multimea de baloane.
 7. Daisy - Daisy este Doctorita.
 8. Chip si Dale - Oitele.

Povestioare

 1. Minnie Mouse - Petrecerea Surpriza.
 2. Donald Duck - Licoara Broscuta.
 3. Mickey Mouse - De-a v-ati ascunselea.
 4. Pluto - Catelusa Bella.
 5. Goofy - Cuibul cu Ou.
 6. Chip si Dale - Oitele si Daisy.
 7. Mickey Mouse? - Masina de facut baloane.
 8. Daisy - Daisy Doctorita.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4