Boem Club, primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele, vine in aceasta vara in intampinarea copiilor si a adultilor, prin oferirea unui program special ce consta in lectii individuale si personalizate de muzica la Scoala de Vara Boem Club.

Asadar, incepand cu luna iunie, Boem Club a demarat inceperea cursurilor la Scoala de Vara, cand, pe langa lectiile de muzica clasice, cursantii au optat pentru inceperea si finalizarea unuia dintre modulele incepatori, intermediari sau avansati.

Lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club se vor finaliza cu o auditie interna, pe data de 10 septembrie 2011, in urma careia cei care vor fi absolvit unul dintre module, vor primi diploma Boem Club de absolvire a modulului respectiv. Cursurile sunt individuale si personalizate, asadar inscrierile se pot face oricand, putandu-se opta pentru urmatoarele module: lectii de vioara, lectii de pian, lectii de chitara, lectii de violoncel si lectii de canto. Durata programului Scolii de Vara este de minim o luna de zile, iar frecventa minima este de doua lectii pe saptamana. Pe langa lectiile de muzica, copiii pot participa in cuantumul lectiilor de instrument/canto, in fiecare saptamana, la workshop-urile de istoria muzicii, teoria muzicii si cor.

lecti de muzica

Noutatea programului de vara consta in identificarea nivelului muzical al cursantilor, in scopul de a oferi informatiile muzicale potrivite si de a adapta metoda de lucru in functie de preferintele si aptitudinile fiecarui copil. Personalizarea lectiilor este esentiala, deoarece pe langa aspectele educationale cei care trec pragul Boem Club au parte de momente placute, relaxante si captivante.

Participarea la Scoala de Vara aduce toate beneficiile lectiilor de muzica oferite de catre Boem Club pe parcursul anului, la care se adauga, bineinteles, avantajul de a putea acorda mai mult timp insusirii cunostintelor muzicale, pentru ca in aceasta perioada copii au mai mult timp liber la dispozitie.

curs teoria muzicii pentru copiiBoem Club se adreseaza de asemenea, copiilor prescolari, prin oferirea unor cursuri special concepute pentru cei mici, educatie muzicala pentru prescolari.

Cursurile de educatie muzicala au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani si ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile muzicale, puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si aptitudinile de comunicare cu ceilalti copii. Astfel, copii vor avea ocazia sa experimenteze si sa exploreze muzica, dobandind treptat cunostintele fundamentale despre muzica si cantatul la unul sau mai multe instrumente.

Fiecare grupa este formata din maxim 8 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara. Lectiile de educatie muzicala se desfasoara in limba romana si in limba engleza, in grupe separate.

Cursurile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 2-3 ani se axeaza in principal pe introducerea celor mici in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor. Pentru a li se asigura confortul psihic necesar bunei desfasurari a lectiilor, copii participa la primele cursuri alaturi de parinti.

Lectiile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 4-5 ani se axeaza pe dezvoltarea abilitatilor muzicale si deprinderea acestora cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor mici piese.

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari reprezinta o alternativa excelenta de petrecere a timpului liber in scop educativ, intr-o locatie centrala, accesibila din orice zona a Bucurestiului, intr-un mediu curat, prietenos, o echipa tanara si dinamica, formata din profesionisti, toti absolventi de Conservator.

Cei interesati de lectiile de muzica, instrument, voce sau educatie muzicala, pot contacta Boem Club prin

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

la numarul de telefon 0760 689 422 (0760 MUZICA)

la sediul Boem Club din Str. Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia - Bd. Decebal).

www.boemclub.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole