OalaCuBunătăti.ro gătește mâncare românească la oală, special pentru tine, la preţuri rezonabile.

Suntem mămici și ne dorim ca ai noștri copii să aibă parte de tot ce este mai bun. Ce facem, însă, într-un București care pare își fi pierdut și ultima frântură de răbdare cu noi? Simțim că nu mai avem timp pentru a ne dedica lucrurilor care într-adevăr contează și ajungem într-o situație limită în care ne-am fi dorit să nu ne aflăm niciodată. Pentru că numeroasele avertizări ale medicilor se concretizează tot mai des sub privirile noastre: cei mai mulți copii se îmbolnăvesc, înainte de orice, din cauza alimentației nesănătoase.

De această problemă se ocupă, mai nou, firmele de catering, care aduc în ajutorul mămicilor din București un nou concept, acela de mâncare gătită la oală. Realizând faptul că multe dintre femei ajung să caute pe cineva care să gătească pentru ele, acestea vin cu propunerea comandării de mâncare gătită la prețul exact al comenzii, fără costul dedicat eventualelor bucătărese, mai mult sau mai puțin pricepute.

Printre firmele care au deschis drumul acestei idei deosebit de practice se numără și OalaCuBunătăți, un concept pe cât de nou, pe atât de agreat de mamele bucureștene împărțite între carieră și copii:

Mancare gatita la oala"Ideea ne-a venit pentru că am realizat noi înșine care sunt consecințele lipsei de timp și, implicit, ale unei alimentații nesănătoase. În zilele noastre, oamenii par să reflecteze asupra importanței sănătății și, mai ales, par să prețuiască fiecare moment în plus petrecut alături de cei dragi, astfel încât avantajele unui asemenea proiect se fixează ca o mănușă pe cerințele lor", a declarat Lăcrămioara Stelea, Sales Marketing Manager OalaCuBunătăți

Printre cele peste 70 de preparate alimentare puse la dispoziția clienților pe site-ul www.oalacubunatati.ro se numără delicioase ciorbe și supe, produse din pui, porc, vită, apetisante deserturi și chiar mâncare de post. Proiectul propune nouă motive de bucurie, nouă ajutoare de nădejde atunci când se pune problema livrării de mâncare gătită în București. Dintre acestea, trebuie să știm că OalaCuBunătăți nu livrează mâncare decât în urma comenzii, astfel încât mâncarea este întotdeauna proaspătă, gătită în ziua livrării. Produsele sunt și ele alese cu grijă, ciorbițele fiind preparate numai cu borșuri naturale, din rețetele lor fiind excluși conservanții. Plata se poate poate face prin bănuți cash sau bonuri de masă, un alt avantaj al clientului fiind acela că își poate personaliza mâncarea după propriul gust. Fiecare livrare aduce după sine acumularea de puncte bonus, pe care clienții le pot transforma în discount sau preparate, abonarea la newsletter aducându-le acestora discount-uri de până la 45ron pe lună.

De la bucătarii ce îmbină munca și pasiunea de minune, mâncărica ajunge la echipa ce se ocupă ca ea să ajungă pe mâna celui care a comanda-o exact așa cum a plecat din bucătărie: bună de pus pe masă. Un alt motiv de bucurie este acela că mâncarea se livrează în recipiente de unică folosință, întregul demers al preparării ei având loc în condiții de maximă igienă.

Funcționând ca un ajutor real pentru familiile ce vor să aibă parte de mese sănătoase și gustoase și de mai mult timp alături de cei dragi, astfel de proiecte se bucură de tot mai mulți clienți fideli. De calitatea înaltă a mâncării puteți beneficia la mesele de zi cu zi sau, după plac, în cele de sărbători, când vă sunt pregătite bucate speciale. Pentru soluții rapide la prețuri avantajoase, OalaCuBunătăți vă așteaptă comanda!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole