Psihologul Andreea Chirvasiu si echipa emisiunii medicale Cafeneaua sufletelor te ajuta sa cunosti “miracolul” numit  ALOE VERA si lanseaza concursul “UN CLICK pentru SANATATE”!

ALOE VERA PURE GEL, produs de firma Zuccari, este primul preparat dermo-cosmetic bio-activ complet natural si este atat de bun incat iti vine sa-l mananci. Pulpa de Aloe Vera este extrasa manual frunza cu frunza si stoarsa,

Medicii specialisti prezenti in cadrul emisiunii medicale Cafeneaua sufletelor il recomanda atat pentru afectiunile aparatului osteo-articular, cat si pentru afectiunile sistemului tegumentos. Este o solutie cu ajutorul careia poti scapa de celulita, riduri si vergeturi.

celulita si aloe veraFa din ALOE VERA PURE GEL partenerul tau pentru sezonul estival care se apropie. Astfel, celulita, ridurile, vergeturile sau arsurile solare nu iti vor mai da bataie de cap!

Inscrie-te la concurs cu doar un simplu click si poti intra in posesia acestui produs miraculos.

Concursul se lanseaza, astazi, 27.04.2010, iar inscrierile se pot face pana in data de 27.05.2010, aici!

Castigatorii celor doua produse ALOE VERA PURE GEL  scoase la concurs vor fi desemnati prin tragere la sorti, procedeu ce va fi filmat si postat pe homepage-ul revistei  www.cafeneauasufletelor.ro.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 1 IUNIE 2010.

Iti place concursul, trimite-l si prietenilor tai!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole