Un produs exceptional de util pe intreaga durata a sarcinii, dar si dupa aceea, in procesul de recuperare. Produsul este disponibil si in varianta Patura tahionizata pentru copii, avind o suprafata mai mica, fiind perfect adaptata necesitatilor copilului dumneavoastra.

Detalii:SP-1 este o antenă tahionizată foarte puternică care vă îmbăiază întregul corp în energie, armonizând și întărind Câmpurile Energetice Subtile de Organizate (CESO-urile).

In gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Pătura Tahionizată este exceptional de eficienta in toate actiunile de preventie cancer, tratament cancer si vindecare cancer.

Energizarea extrem de intensă a CESO-urilor poate cauza simptome de dezoxifiere la primele utilizări ale Păturii Tahionizate. Visele intense, transpirația, temperatura crescută, discomfortul etc. vor disparea în scurt timp. Fiți îngăduitori cu dvs. oferindu-vă timp pentru a vă adapta aportului crescut de energie care devine accesibil prin folosirea acestei antene excelente tahionice.

MOD DE ACȚIUNE:
Conținând același tip de aero-fibră ca și Cenura Vitalizantă, Perna Vieții și Coconul Tahionizat, această antenă tahionică vă îmbăiază întregul corp în energie, armonizând și întărind CESO-urile la toate nivelurile ființei dvs. Acest partener perfect pentru somnul dvs este fabricat dintr-un material durabil, care se spală manual, conceput special pentru a proteja aero-fibrele din interior.

UTILIZĂRI POTENȚIALE:

1.Somn. Aproximativ o treime din viața noastră (2920 ore pe an) este petrecută dormind. Pătura Tahionizată permite sistemului dvs. corp-minte-spirit să se echilibreze și să se regenereze astfel încât în dimineața următoare să fiți gata pentru o nouă zi. Dormind în câmpul tahionizat foarte intens creat de această pătură veți fi protejat de vibrațiile perturbatoare care există în mediul înconjurător. Vindecarea și protejarea organismului se produc chiar în timp ce dormiți.
2. Atunci când călătoriți puteți folosi Pătura Tahionizată, care este foarte ușoară, așezând-o pe scaunul din avion, mașină sau în patul hotelului, pentru a vă crea astfel propriul ambient.

3. Pătura Tahionizată este de un imens beneficiu pentru cei bolnavi sau imobilizați la pat. Efectul de energizare globală a Câmpurilor Energetice Subtile de Organizare (CESO) previne stagnarea fluxului de energie și oferă sprijin pentru un proces continuu de vindecare. Acest lucru face ca Pătura Tahionizată din gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale sa fie exceptional de eficienta in toate actiunile de preventie cancer, tratament cancer si vindecare cancer.

4 Profesioniștii din domeniul sănătății și terapeuții în masaj folosesc Pătura Tahionizată sub așternuturile paturilor de tratament. Aceasta ajută clientul să se relaxeze și să fie mai receptiv la tratament. De asemenea, permite clienților/pacienților să beneficieze de energia tahionică în timpul tratamentului. Folosind această pătură, terapeutul se protejează de energiile disonante ale pacientului/clientului care pot vlăgui energetic organismul terapeutului. Acesta este deci un mod sigur pentru a evita epuizarea și oboseala în timpul procesului de vindecare sau masajului.

5.Cei care obișnuiesc să mediteze ar putea numi Patura Tahionizată un adevărat „covor zburător”. Efectul puternic și amplu de echilibrare la nivelul întregului organism susține experiența înălțării, iubirii profunde, păcii și unității. Se poate utiliza în timp ce practicați yoga, qi-gong sau aerobic. Pătura tahionizată vă conduce la noi nivele de performanță.

patura tahionizataDIMENSIUNI:
Pătura Tahionizată are aproximativ 1,75m x 90cm

MOD DE ÎNGRIJIRE:
Se spală manual și se lasă la uscat pentru a se păstra integritatea materialului. Aveți grijă să nu o șifonați și să nu o spălați în mașina de spălat.

CONTRAINDICAȚII ȘI PRECAUȚII:

Nu sunt

ALTE PRODUSE TAHIONIZATE VALOROASE:
TC-U Ultra-cocon tahionizat
FC-100 Centura tahionizata FC-100
TMW-C Mantia de meditație tahionizată
EM-M Masca de meditație tahionizată
SD-3U Ultra-discurile de silice tahionizate la set de 3 buc.

BG-4 Algele verzi albastre, SG-2 Gel de silice tahionizat

Puteti comanda produsul Patura tahionica la telefon 0747 011569 sau direct de pe siteul www.planet-tachyon.com/indra

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole