Plasele de tantari elimina accesul diferitelor insecte in biroul sau locuita ta. aceste plase de insecte sunt cele mai folosite accesorii in ceea ce priveste stoparea patrunderii insectelor in casa sau birou.. Cadrul pentru plase tantari (link plase tantari) este echipat cu balamale,permitand deschiderea plasei in exteriorul geamului termopan. Blocarea se face cu un sistem de inchidere manevrat din interior de un maner cu un disign placut .

In anotimpul rece plasa de tantari cu balamale poate fi inlaturata cu usurinta si repusa pe pozitie in sezonul cald pe tamplaria din pvc sau aluminiu cu geam termopan. Varianta de plase de tantari cu rulou este construit cu ghidajele laterale din aluminiu co perie, sita este de culoare gri, neimflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea ultravioletelor.culorile aflate pe stoc pentru profile la plase insecte tip rulou sun alb si maro ( pentru ghidaje si caseta de sus) iar plasa propiu-zisa este de culoare gri. Iarna plasa de tantari se pastreaza roluita in caseta fara a fi necesara inlaturarea de la fereastra.actionarea la plase de tantari tip rulou este ajutata de arcuri, ridicarea si coborarea ruloului se face foarte usor prin tragerea snurului si actionarea cu manerele in blocatori .ruloul cu plase de tantari are mecanism impotriva ridicarii accidentale. ghidalele si caseta sunt astfel concepute incat nu afecteaza foarte mult estetica tamplariei.aceste accesorii numite plase insecte(link plase insecte) nu scad decat foarte putin vizibilitatea in exterior.

Plase de tantari tip rulou sunt varianta cea mai moderna de plase de tantari. plasele de insecte se pot monta peorice fereasta cu geam termopan .aceste variante de plasa de tantari se pot fi montate si la ferestrele cu geam termopan mai greu accesibile deoarece actionarea lor se face prin intermediul unui snur. cadrele cu plase de insecte permit eliminarea inconvenientelor legate de patrunderea diferitelor insecte in birou sau casa.
intretinerea plaselor de tantari este extrem de usoara si se pot adapta oricarui tip de tamplarie cu fereastra din pvc sau aluminiu. (sursa: plase-tantari.com)

Reparatii termopane

plase de tantariintretinerea sau revizia regulata a geamurilor si usilor din pvc sau aluminiu la o perioada de un an maxim doi(daca tamplaria este noua) este recomandata in primul rand de producatorul de feronerie al tamplariei dvs. pentru a nu ajunge in situatii mai grave(ca atunci cand tamplaria freaca sau merge greu) si a solicita serviciul de reparatii termopane, toate componentele mobile ale feroneriei trebuie sa fie gresate anual cu solutii care nu vor afecta protectia la coroziune

Pentru a nu ajunge sa aveti nevoie de reparatii termopane producatorii de garnitura al profilelor tamplariei din pvc sau aluminiu(cu geam termopan) recomanda ca garnitura trebuie stearsa cel putin odata pe an cu o solutie pe baza de silicon , pentru a nu imbatrani, pentru a-si pastra o elasticitate constanta si totodata pentru o etansare mai buna pe profilul respectiv

Aceste interventii anuale (intretinerea tamplariei din pvc sau aluminiu cu geam termnopan) facute de un specialist lungesc viata tamplariei si va elimina aparitia unor probleme mai grave cand veti fi nevoit sa apelati la serviciul de reperatii termopane.

De asemenea revizia anuala la ferestrele si usile cu geam termopan va asigura o functionare corecta a tamplariei din pvc sau aluminiu cu geam termopan datorita reglajelor care se fac de cel care face revizia. daca fereastra sau usa cu geam termopan nu mai functioneaza corect.apelari la serviciul de reparatii termopane, daca garnitura nu mai etanseaza bine, trebuie schimbata sau reglata feroneria.daca manerul ferestrei functioneaza greu sau fereastra freaca, trebuie sa apelati la un specialist in reparatii termopane.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4