Medicina alopata a facut progrese uluitoare prin tehnicile de varf in exploatarea diagnostica si tratament, dar este din ce in ce mai des, pusa la grea incercare in fata bolilor tot mai grave, apar noi virusuri tot mai greu de contracarat, scade imunitatea corpului uman, numarul persoanelor care sufera de cancer si boli degenerative este in crestere, efectul antibioticelor e de scurta durata, apoi microbii devin tot mai rezistenti.. .toate aceste lucruri se produc din cauza poluarii accentuate a mediului inconjurator, a alimentatiei care nu ne mai asigura susbtantele pentru o buna functionare a organismului,etc.

Exista solutii, din fericire, care ne pot salva si care s-au raspandit din ce in ce mai mult in ultima vreme: tratamente naturiste.

Medicina naturista are o valoare inestimabila, pentru ca metodele sunt verificate de-a lungul miilor de ani si reverificate in laborator in zilele noastre.

Medicina naturista foloseste toate elementele naturii: plante medicinale, fructe si legume, arome, produsele stupului, arbori.

Vindecarea bazata pe tratamente naturiste si remedii este armonioasa fata de administrarea unei medicatii drastice.

Remediile naturiste sunt si vor fi o binecuvantare a naturii iar terapia naturista se face cu remedii provenite din surse controlate atent si sever.

Stramosii nostri foloseau cu succes terapiile naturiste, astazi noi redescoperim si aplicam pentru a fi sanatosi.

ReMedic este un portal medical online ce va ofera terapii naturiste, remedii, articole despre viata sexuala si noutati medicale.

remedic

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4