Stiai ca Engleza, desi nu este cea mai raspandita limba de pe pamant, este cu siguranta cea mai utilizata in cele mai multe medii, de la afaceri la calatorii si de la instructiuni de folosire a unor produse la meniurile celor mai noi telefoane. Exista si un motiv pentru asta: engleza este o limba relativ usor de invatat si folosit.

Dar chiar si asa este destul de dificil sa te apuci de invatat daca nu ai parte de un curs bun care sa iti faciliteze procesul de intelegere, dictia si care sa iti ofere un sistem de monitorizare al evolutiei tale. Si uite aici intra in scena oferta de azi, cu cursuri de engleza oferite de unul dintre cele mai apreciate si recunoscute institute de profil din lume: The Cambridge Institute.

Astfel, ai ocazia sa beneficiezi de training pentru pregatirea examenului TOEFL iBT, pentru Professional English – Business. Da, aici citit bine: engleza pentru afaceri. Adica vei primi un certificat cu recunoastere internationala care te va ajuta foarte mult in activitatea profesionala. In plus, nu ai nevoie sa te deplasezi din confortul casei tale fiindca aceste cursuri sunt online si le poti face in propriul tau ritm.

Invata o limba straina

Gandeste-te doar la oportunitatile pe care ti le ofera: posturi de assistant manager, locuri de munca in call center-uri pe engleza si chiar sanse de promovare de pe actualul tau post, toate in conditiile in care, desi multa lume vorbeste engleza, putini sunt aceia care chiar dispun de o certificare atestata de Cambridge Institute. Vei avea un atu exceptional fara sa investesti o avere.

Si nu este vorba doar de curs in sine, vei avea la dispozitie de asemenea si explicatii cu privire la structura examenului, ti se vor pune la dispozitie teste de practica si per ansamblu ti se vor dezvolta toate cele patru abilitati necesare pentru o limba straina: vorbirea, citirea, scrierea si ascultarea. Astfel vei avea parte de o „imersiune” in structura si continutul acestei limbi straine, metoda perfecta de invatare.

Dar daca te hotarasti sa le urmezi, ce ai zice de un pret cu adevarat special? Cu voucherul de pe cupoanereduceri.com poti sa ai parte de un asemenea curs cu pana la 95% reducere. O oportunitate unica sa iti adaugi in CV un curs prestigios platind doar o mica parte din pretul original al acestuia.

Daca ar fi sa te gandesti ca o singura sedinta de meditatie la engleza ajunge sa coste si 50 de lei pentru doua ore, nu-i asa ca suna mult mai tentant sa cumperi un curs aproape gratuit care tine trei luni si iti ofera toate resursele necesare?

Ia-ti inima in dinti si investeste in viitorul tau. Asigura-te ca engleza ta este la cele mai inalte standarde si iesi din multime. Meriti tot ceea ce este mai bun si cu siguranta nu trebuie sa investesti o avere pentru asta. De fapt, daca ai un cupon de reduceri te vei bucura de o afacere exceptionala.

Nu uita ca inainte de a te inscrie la un curs de limbi straine sa cauti un voucher sau un cupon de reduceri pe cupoanereduceri.com.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole