Citind pe Vena.ro ultimele articole am mai descoperit cateva tratamente naturiste ce pot fi foarte bune pentru noi atunci cand avem nevoie. Pentru cei care se confrunta cu o boala atat de grea precum cancerul, mi-am reamintit cum a fost vindecata de cancer Monica Tatoiu. Chiar daca are o situatie financiara excelenta care ii permite sa mearga la orice clinica de prestigiu din lume, a ales sa urmeze un tratament naturist bazat pe "laptisor de matca", un leac oferit de harnicele albine, ce a reusit sa o vindece de a sa boala, cancerul. Reteta naturista cu laptisor de matca folosit de Monica Tatoiu este urmatoarea:

- Laptisor de matca: 4 g

- Miere de salcam: 1,5 kg

- Polen macinat: 300 g

- Ser fiziologic: 200 ml

- Tinctura de propolis: 150 g

Trebuie sa intelegem ca acest tratament Monica Tatoiu nu este compatibil cu toate formele de cancer, si apoi nu are aceleasi rezultate la persoane diferite ce sufera de aceeasi afectiune, fiecare organism este unic si reactioneaza in mod diferit, totul depinde si de psihicul dumneavoastra si de cum raspunde organismul la tratament. Va avertizam ca aceasta metoda poate influenta boala d-vs iar rezultatele sa fie la polul opus daca forma de cancer pe care o aveti nu este aceasi pe care a avut-o si Monica Tatoiu.

laptisor de matcaO alta boala cu care se pot confrunta multe persoane este "Candida". Sub numele real Candidoza vaginala sau vaginita, boala poate proveni din cauza unor ciuperci care se afla in corpul fiecarei femei.

In cazul in care doriti sa depistati daca sunteti posesorul/posesoarea acestei boli trebuie sa vedeti daca aveti aceste simptome: mancarimi sau iritatii in zona labiilor mici, scurgeri vaginale dar si dureri atunci cand intretineti un raport sexual.

Aceasta boala poate fi transmisa pe cale sexuala, asadar este foarte usor ca boala pe care o detine partenerul d-vs in scurt timp sa va apartina. In cazul in care sunteti interesati de un remediu pentru aceasta boala va oferim posibilitatea  de a trata si de a vindeca multumita acestui tratament candida.  Produsul se numeste Gynofort si poate fi gasit la magazinele de specialitate sau in farmacii la un pret foarte mic, dar pentru o vindecare sigura va indicam sa consultati un medic ginecolog pentru a va prescrie o reteta sau un tratament mai detaliat.

In cazul in care raportul d-vs sexual este doar cu o singura persoana, atunci va sugeram ca vizita la ginecolog sa o faceti impreuna pentru depistarea acestei boli.

Unde gasesc laptisor de matca?

In general in magazinele de tip plafar, dar si la farmacii, sau puteti cumpara online laptisor de matca de la calivita, vandut sub numele de Bee Power Royal Jelly.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole