Sarcina odata cu placerile pe care le aduce in balanta se pun si neplaceri. O prima neplacere este caderea parului in timpul sarcinii si dupa sarcina care este absolut normala. Pur si simplu, tot parul bogat si lucios pe care l-ati avut in timpul sarcinii dispare. Caderea parului dupa sarcina este doar un semn ca nu mai sunteti insarcinata si se produce de cele mai multe ori dupa circa trei luni de la nastere.

In mod continuu pierdeti cateva fire par in fiecare zi, insa in timpul sarcinii pierdeti mai putin. Cand hormonii dumneavoastra incep sa revina la normal dupa sarcina, pierdeti foarte mult par; de fapt, pierdeti aceeasi cantitate de par pe care ar fi trebuit sa o pierdeti in decursul ultimului an. Asta inseamna mult par si poate parea ca pierdeti mult prea mult, dar in realitate reveniti la normal.

Poate fi cam enervant sa vedeti cum incepe sa va cada parul dupa sarcina, dar este perfect normal. Daca sunteti ingrijorata de cantitatea de par pe care pierdeti dupa sarcina, puteti consulta un medic.

Este mult mai probabil ca totul sa fie perfect normal decat sa aveti alte probleme care duc la caderea parului.

Ritmul caderii parului dupa sarcina se va reduce in curand si nu veti ajunge sa cheliti, deci nu aveti motive sa va panicati, insa medicul va poate asigura si el ca totul decurge normal.

Ca majoritatea femeilor, puteti fi socata de cat de mult par va poate cadea dupa sarcina si puteti fi foarte suparata sa vedeti cum pierdeti tot parul acela minunat pe care l-ati avut in timpul sarcinii.

Este important sa va amintiti ca in timpul sarcinii parul a fost mai des detorita faptului ca procesul natural de cadere a parului era oprit. Caderea parului dupa sarcina nu este neobisnuita.

Ce putem face daca parul continua sa cada?

Daca sunteti extrem de ingrijorata sau nu tolerati prea bine caderea parului de dupa sarcina, poate ca este timpul de a adopta o tunsoare mai scurta. Acest lucru va face caderea parului sa para mult mai redusa si bineinteles,va da posibilitatea sa-l lasati din nou sa creasca dupa ce hormonii s-au domolit complet si caderea parului a incetat. In extrema cealalta este folosirea atat pe timpul sarcinii sau/si dupa a unor produse dermato cosmetice care sa va ajute sa treceti prin aceasta perioada fara sa mai pierdeti asa de mult par.

DSLaboratories din Statele Unite ale Americii a lansat 3 produse care se recomanda a fi folosite in astfel de situatii.

tratament cadere parSamponul Revita® care este cel mai eficient de pe piata care stimuleaza cresterea parului. Revita® este o combinatie unica de substante active menite sa duca la rezultate maxime. Pentru a imbunatatii rezultatele acestui produs DS Laboratories a eliminat procesele chimice in extractia substantelor active. Revita® este singurul produs sub forma de sampon care combina anti-DHT cu actiune specifice anti-inflamatorii si efectele antioxidante. Revita® are un efect de stimulare asupra cresterii parului, cu puternice proprietati de hidratare, si ofera principala contributi de aminoacizi care ofera beneficii semnificative arborelui plastic al parului.

Balsamul Revita.COR® – In mod normal, foliculi pilosi mentin un rezervor de celule stem pentru reinnoirea tesuturilor, si ele afiseaza o capacitate de regenerare robusta pentru a perpetua cresterea parului pe parcursul vietii noastre. Deci, Revita.COR® este formulat cu celule stem botanice, care prezinta multe dintre aceleasi proprietati si o mare parte din plasticitatea fel ca celulele stem umane.

Revita.COR® desfasoara numerosi compusi cu proprietati de protectie: apigenina, cu antioxidante si proprietati anti-inflamatorii, cofeina, pentru a reglementa testosteronul, ginseng, care prelungeste viata parului – folicului si are efecte antioxidante; peptide de cupru nano, cu anti-inflamatorii si tesuturi – remodelarea proprietati; capcane de spin, cu abilitati puternice radicalilor liberi – calire si zinc, necesar pentru functionarea corecta a mai mult de 300 de enzime. Revita.COR® contine mai multe ingrediente cu proprietati nutritionale: arginina, recursor metabolic de oxid nitric, citrulina, aminoacid, inozitol, alcool ciclica; lupin extract, bogat in peptide, oligoelemente, vitamine si tirozina, un aminoacid cunoscut pentru cresterea concentratiilor plasmatice transmitator.

Iar in cele din urma si un tratament de par Spectral.RS® care actioneaza prin combaterea numeroaselor cauze care duc la caderea parului, cum ar fi fibroza perifolliculara si prin reducerea factorilor interni, cum ar fi stressul, tulburarile hormonale, lipsa de vitamine si minerale, precum si utilizarea unor anumite medicamente.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole