Produsul UltraCocon tahionizat actionează asupra Câmpurilor Energetice Subtile de Organizare (CESO) de la nivel fizic si non-fizic.
Produsul UltraCocon tahionizat, cod TC-U, este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru echilibrarea corpului, mintii si a spiritului din toate câte s-au dezvoltat vreodată! Masca Ultra pentru Meditatie si Discurile Ultra actionează atât asupra CESO-urilor de la nivel fizic, cât si a celor de

la nivel non-fizic. Acest UltraCocon tahionizat vă înconjoară tridimensional într-un ocean de energie tahionică. Noile Discuri Ultra si Masca de Meditatie Ultra sunt adăugiri extrem de puternice ce completează acest sistem foarte cuprinzător de transformare, care este Tachyon.

In gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale, UltraCocon tahionizat devine cu rapiditate unul dintre cele mai populare
produse, datorită efectelor sale profunde asupra întregii fiinte.

Utilizări potentiale: Instrumentul este pentru cei care sunt foarte serios dedicati propriei transformări.

Produsul UltraCocon tahionizat este cel mai puternic instrument pentru preventie cancer, tratament cancer si vindecare cancer, adresinduse tuturor formelor cunoscute de cancer , tumori canceroase, fibrom uterin, chist ovarian, tumori maligne.

Experienta în UltraCocon integreaza diferitele energii (fizice, emotionale, mentale si spirituale ) din fiinta dvs , conducând la o stare de calm si claritate! Nu numai ca vă veti simti extraordinar, dar veti îmbunătăti enorm si orice proces de vindecare care are loc , la orice nivel , în fiinta dvs!

UltraCocon TahionizatUltraCocon tahionizat, cod TC-U, se compune din:

 • 4 Ultra-discuri de Silice Tahionizate
 • 2 Benzi Tahionizate realizate din aerofibră si învelite în bumbac, având la capete încheietori velcro pentru a se putea conecta usor. Fiecare bandă are 1,8 metri, combinându-se împreună pentru a forma un circuit de 3,6 metri în jurul capului si al trunchiului
 • 1 Mască Tahionizată Ultra pentru Meditatie
 • 2 Învelitori de bumbac ( ne-tahionizate ) pentru picioare, care au buzunare pentru a primi în ele câte un Ultra-disc de silice care este plasat pe talpa piciorului

UltraCocon tahionizat se livrează într-o geantă specială din pânză, cu un logo ATTI si o panglică, astfel încât se poate purta la umar, în mod confortabil.

Împreună, toate aceste piese favorizează translatia într-un spatiu al pacii profunde, al vitalitătii si al sănătătii. Efectele folosirii ultra-coconului sunt dincolo de cuvinte!

Mod de utilizare Ultra Cocon tahionizat

Mai întâi, găsiti un loc linistit si confortabil pentru a vă putea întinde. Este indicat să alegeti o perioadă din zi si un spatiu în care, pe cât posibil, nu fiți deranjat. Asadar :

 1. Mai întâi uniti capătul unei benzi tahionizate de unul din capetele celeilalte benzi , astfel încât să se formeze o singură bandă lungă. Întindeti banda pe locul unde urmează să vă asezati ( pat, masă de masaj , saltea, sofa sau podea ). Asezati-vă pe spate, cât mai confortabil, astfel încât banda să fie dispusă de-a lungul coloanei vertebrale. Picioarele trebuie sa fie dispuse de o parte si de cealaltă a portiunii inferioare a benzii.
 2. Plasati câte un ultra-disc de silice în câte un buzunar al învelitorilor. Dispuneti apoi învelitorile pe picioare, astfel încât discurile să fie asezate pe tălpile picioarelor.
 3. Plasati celelalte doua ultra-discuri de o parte si de alta a corpului, astfel încât atunci când veti avea palmele întinse, acestea să se odihnească deasupra discurilor. Notă specială: Energia tahionica curge prin ambele fete ale ultra-discului tahionizat, asa că nu trebuie să fim atenti care fată este orientata către palme.
 4. Plasati Masca Ultra deasupra ochilor, ajustând-o astfel încât să vă simtiti confortabil.
 5. Aduceti capătul părtii inferioare a benzii coconului în sus, printre picioare si întindeti-vă. Trageti partea superioară a benzii coconului peste cap, prinzând-o de partea inferioară. Astfel se formează o buclă de 360 grade care traversează corpul pe toată lungimea capului si a trunchiului. Banda nu trebuie să fie prea strânsă deasupra fetei pentru a vă impiedica respiratia.
 6. Plasați acum mâinile de o parte și de alta a trunchiului, deasupra ultra-discurilor, iar apoi relaxați-vă.
 7. Atunci când ați terminat, desfaceți benzile ultra-coconului , în sus, către cap și în jos, către picioare. Ramâneti întins timp de cca 5 minute , dându-vă timp pentru a reveni. Ridicați-vă apoi ușor și acordați-vă timpul pentru a vă bucura! Veți fi probabil uimit de cât de expansionat sunteți acum.

O sedinta in UltraCocon dureaza minim 20 minute. In timp, puteti sa cresteti gradat durata unei sedinte.
Contraindicații: Nici una.

Modul de îngrijire: Benzile ultracoconului, masca pentru meditație și învelitoarele se spală manual cu un săpun delicat, după care se atârnă pentru a se usca.
Discurile Ultra se șterg cu un burete sau o cârpă de spălat umezite. A nu se folosi în mașina de spălat sau în uscătorul de rufe.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole