În timpul cursurilor de gimnastica intima se pune în mişcare planşeul pelvian, dar cu mare blândeţe, având în vedere că se lucrează cu o serie de grupe musculare care sunt încă un subiect tabu printre femei şi cu care nu avem contact vizual.

Cursurile pentru însuşirea exerciţiilor de gimnastica intima durează 10 ore şi se desfăşoară în grupe mici. La sfârşitul fiecărui curs, fiecare femeie primeşte un program individual si o serie de exerciţii personalizate.

Gimnastica Intima KristonPrin executarea corectă şi regulată a antrenamentului personalizat - 10 minute pe zi - musculatura planşeului perineal este capabilă de o creştere a puterii de strângere cu 132% în doar 10 săptămâni. Tehnicile metodei Kriston îmbunătătesc circulaţia sanguină la nivelul întregului abdomen, funcţionarea organelor se fortifică, creşte rezistenţa faţă de infecţii.

Pentru efecte susţinute, învăţăm să acordăm o atenţie deosebită obiceiurilor zilnice: alimentaţiei şi consumului de lichide, ţinutei corecte a corpului, obiceiurilor de urinare şi de defecaţie, ridicării greutăţilor, etc. Vorbim despre importanţa greutăţii corporale, sexualitate, despre mucoasa vaginală, constipaţie, sporturi protectoare pentru femei, protecţia vaselor de sânge, etc. Deasemenea, acordăm timp conştientizării importanţei echilibrului emoţional, precum şi relaţiei armonioasă intre minte, corp şi suflet.

Corpul femeii poate fi protejat printr-un stil de viaţă feminin!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole