"Nașterea nu este doar despre cum se nasc copiii. Este vorba despre cum se nasc mamele ... mame puternice, competente, capabile si care au încredere in ele și cred în puterea lor interioara" Barbara Rothman

O fotografie explicita care suprinde momentul magic de trecere intre doua lumi pe care noi o numim NASTEREA, este un moment prin care fiecare dintre noi am trecut, am stat 9 luni intr-o lume mica si intima, intr-un loc unde auzeam in fiecare clipa bataile inimii celei ce ne purta in pantec dar in care orizontul nostru era limitat si apoi dupa ce ne-am "copt" timp de 7-9 luni am facut trecerea intr-o lume mult mai mare, mai plina de culoare si muzica, o lume in care exista mult mai multe oportunitati de exprimare a ceea ce exista in interiorul nostru si a experimentarii a ceea ce este in afara noastra.

cum iese copilul

Dupa ce vom explora tot ce am vrut si am putut in aceasta lume, ne asteapta o noua trecere, intr-o alta lume mult mai mare si mult mai frumoasa decat cea in care suntem acum.

Acea noua trecere noi o numim moartea, dar este doar o simpla trecere, catre o noua lume. Totul este o calatorie, iar nasterea si moartea sunt doar simple treceri magice dintr-o lume in alta.

sursa foto: Melissa Jean  https://www.facebook.com/MelissaJeanAustralia/

PS: Poate ca unii se vor declara socati ca am postat aceasta imagine, dar aceasta fotografie este o opera de arta care suprinde unul dintre cele mai importante momente din viata unui om NASTEREA, nimic nu este mai important, nici casatoria, nici absolvirea scolii, nici intalnirea dragostei pentru ca nimic din acestea nu ar fi putut avea loc daca nu ai trait acest moment al nasterii.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole