O viitoare mamica nevazatoare merge la un examen ecografic. Iata ce face medicul pentru ea. Emotionant!

Cu toate ca nevazatorii nu pot vedea, ei se bucura de un simt senzorial unic, care ii ajuta "sa vada" mai mult din ceea ce noua ne lipseste.

Astfel, cand cele patru simturi ramase devin mai puternice, lucrurile marunte devin tot mai mari.

Iata o situatie care nu este nici pe departe unica. Pictorul nevazator John Bramblitt nu si-a vazut niciodata sotia sau fiul si cu toate acestea el poate sa realizeze realist portretele celor doi pe care ii "vede" doar prin atingerea fetei.

In cazul unei mamei nevazatoare, mirosul manutei bebelusului cand ii atinge nasul, este cu atat mai semnificativ. Parul micutului, atat de fin, pare si mai moale.

Tatiana este o viitoare mama nevazatoare si asteapta cu nerabdare momentul in care isi va putea tine in brate fiul, pentru prima data.

Totusi, in comparatie cu majoritatea femeilor insarcinate, Tatiana nu poate sa se bucure de experienta din timpul ecografiei pentru a-si vedea baietelul cum se dezvolta in pantecele sau.

Tatiana isi imagineaza ca nasucul bebelusului sau "arata ca un cartof mic". Momentul in care o mama poate discerne pentru prima data la ecografie nasul micutului sau, este cu adevarat emotionant.

gravida oarba la ecograf

Huggies i-a oferit Tatianei un moment special de neuitat. Cand am vazut despre ce este vorba si care a fost reactia viitoarei mamici, mi-au dat lacrimile.

Frumusetea maternitatii implica forme diferite multiple, iar experienta Tatianei este cu siguranta una speciala.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole