Popularitatea pariurilor sportive poate afecta integritatea familiilor

În anumite zone și contexte sociale, jocurile de noroc sunt văzute ca făcând parte dintr-o lume gri, care este asociată cu mafia și cu cele mai rău-famate vicii. Însă lucrurile s-au schimbat în mod dramatic în ultimele decenii, iar această mentalitate conservatoare nu ar trebui să mai fie la modă nicăieri în lume.

În lumea modernă, pariurile nu mai sunt organizate de cămătari sau mafioți și nu mai reprezintă un mijloc de a spăla bani. Legislațiile tuturor țărilor au fost restructurate pentru a nu facilita vechile practici. Astăzi, pariurile sunt considerate un hobby și pot fi catalogat drept o activitate de divertisment, care tinde să devină din ce în ce mai transparentă și mai bine-organizată (în favoarea consumatorilor).

pariuri

Pariurile și familia

Tehnologia a avansat exponențial în ultimii ani, iar acest lucru a generat numeroase schimbări radicale la nivel global. Casele de pariuri au ținut pasul cu noile tendințe și au migrat pe online, deoarece aproape fiecare persoană deține un smartphone și poate naviga din mers pe internet.

Peste 95% dintre clienții caselor de pariuri sunt bărbați. În România, avem peste 1 milion de pariori care joacă constant. Din această cauză, este foarte posibil ca și soțul sau copilul tău să fie unul dintre aceștia.

Jucătorii se pot lăsa duși de val foarte ușor atunci când se află într-o sală de jocuri sau într-o agenție de pariuri, fiind împinși de la spate și de alți pariori. Însă odată cu apariția pariurilor online, orice pasionat are acces la casa de pariuri și la jocurile de cazinou chiar de pe telefonul mobil, tabletă sau computer. Astfel, orice parior poate avea un mai bun control asupra banilor și timpului investit în acest hobby. Numai dacă ne gândim că excludem deplasarea la agenție, ne gândim la timpul economisit, iar acel timp poate fi petrecut în familie.

Acest fenomen tinde să scape de sub control tocmai atunci când pariorii trebuie să se ascundă în fața celor dragi. Atâta timp cât există o deschidere din partea membrilor familiei și o transparență, acest hobby rămâne la stadiul de hobby. Psihologii spun că acceptarea acestei activități reprezintă cheia păstrării unei armonii în familie.

Soțul sau copilul tău nu pariază online?

Dacă încă își pierde timpul deplasându-se mereu la agenție, ai face bine să-l înveți să joace online. Chiar dacă nu te pricepi deloc la acest domeniu, nu trebuie să disperi. Îți voi spune câteva lucruri pe care poți să i le recomanzi, fără să mai trebuiască să-ți bați capul cu altceva:

Unibet este una dintre casele de pariuri online autorizate care se regăsesc în toate topurile publicate pe portalurile de profil. Reputația operatorului britanic la nivel mondial, care activează acum în peste 100 de țări, a fost anticipată de o bună parte dintre pariorii români, care au conturi deschise la această agenție de peste 10 ani.

Este adevărat că, în acest moment, după schimbarea legislației în România, care a avut loc la sfârșitul anului 2015, Unibet este indiscutabil cel mai răsunător nume de pe piața locală de pariuri online. Oferta sa include pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazinou, bingo sau poker.

Spune-i să-și facă cont la acest operator și vei vedea că mai mult ca sigur, toate nevoile sale parioristice vor putea fi satisfăcute!