Stiai ca fumatul nu te face fericit? Daca pana acum puteai zice ca fumezi pentru a te simti bine, ultimul studiu efectuat de Peninsula Medical School, te contrazice foarte clar, bazandu-si argumentele pe un studiu stiintific. Studiul a inclus analiza a 9176 de persoane, cu varste peste 50 de ani.

Participantii la studiu au fost impartiti in 3 grupe: cei care inca fumeaza, cei care au fumat, dar s-au lasat de fumat si cei care nu au fumat niciodata.

Fumatul nu aduce fericirea

Rezultatul studiului a constatat ca fumatorii obtin satisfactie in momentul in care fumeaza (din cauza adictiei), dar pe termen lung starea de bine psihica este clar inferioara fata de starea psihica a nefumatorilor. De asemenea s-a constatat ca incidenta bolilor psihice si a depresiilor este un pic mai mare decat in cazul nefumatorilor.

Poti reduce sau scapa de efectele fumatului folosind produsul naturist Smokerade, fiind un produs destinat fumatorilor ce are ca efect reducerea efectelor fumatului. Smokerade poate fi gasit in reteaua de distributie Calivita .

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole