Numai Dumnezeu a aranjat ca in minutele urmatoare sa apara un medic care sa ii opreasca hemoragia si o ambulanta care a dus-o de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Dupa ce starea ei a fost stabilizata, Alexandra a fost dusa rapid la Spitalul de Urgenta din Bucuresti insa manuta ei nu a mai putut fi salvata. Astfel, Alexandra a trecut intr-o saptamana prin trei operatii foarte dificile menite sa nu mai piarda sange si sa ii inchida si celelalte plagi.

Acum starea Alexandrei este buna, ranile fizice se cicatrizeaza, insa cele sufletesti lasate ei, parintilor si bunicilor sunt vizibile in ochii lor tristi. Ochi tristi de socul ce a venit peste ei, insa plini de credinta in Dumnezeu si de speranta ca ajutorul Sau va continua si ca Alexandra va avea o copilarie si o viata frumoasa si normala, ca noi toti. Proteza de care Alexandra are nevoie este una bionica, foarte dificil de realizat, insa vitala pentru ca dezvoltarea Alexandrei si a coloanei sale vertebrale sa se faca normal, fara urmari fizice mari. Aceasta proteza bionica costa 50 000 de Euro si pentru ca fetita este in crestere, aceasta proteza bionica va trebui inlocuita o data la cativa ani.

Puteti vedea biletul de externare din spital in care este trecut diagnosticul Alexandrei daca dati click aici

Ingerii sunt in noi, ingerii putem fi noi!

inger pazitor pentru alexandraIngerul din noi e ceea ce privim zilnic si vedem rar, dar cel mai bine poate fi vazut atunci cand nu vrem sa-l aratam, atunci cand intoarcem spatele pentru a sterge o lacrima stinghera sau atunci cand noi nu mai suntem noi ci devenim ingeri, mistuiti in actul creatiei daruind esenta pura din noi, lumii...

Haideti sa fim ingerii pazitori si ajutatori ai Alexandrei! O suma mica donata de la noi poate fi o mare sansa pentru Alexandra, sansa de a avea din nou o viata frumoasa, de a se putea bucura din nou si juca cu fratiorul ei mic de doar 4 luni, de a nu-si mai intreba parintii indurerati unde este manuta si de ce acest cosmar nu se termina odata…

Mai multe detalii despre proteza bionica gasiti aici.

Cum o putem ajuta pe Alexandra?

Fiecare ocean s-a format din foarte multe picaturi mici  de ploaie, asa ca orice suma de bani pe care o veti darui este importanta. Haideti sa investim in zambetul unui inger cate o picatura si cu siguranta toate eforturile noastre vor fi vazute si rasplatite de Iubirea lui Dumnezeu!

Puteti face donatii directe in contul deschis pentru proteza Alexandrei

Titular cont :          SIMA ALEXANDRA -ECATERINA
Cont LEI:               RO16 BTRL 0180 1201 W067 48XX
Cont EURO:         RO88 BTRL 0180 4201 W067 48XX
Cont USD:            RO40 BTRL 0180 2201 W067 48XX
Banca Transilvania Sucursala Galati
Cod SWIFT:          BTRLRO22GLA

 

Doneaza on-line direct prin PayPal

Poti face donatii si online prin serviciul international PayPal, puteti dona astfel folosind un Card de Debit sau de Credit. Adresa de email pentru plati prin PayPal este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Apasa pe butonul de mai jos si doneaza atat cat iti poti.

 

Mediatizati acest caz catre cunoscutii vostri intrucat fiecare donatie pentru Alexandra conteaza!

Haideti sa ajutam un inger sa aiba o viata normala!

Datele de contact ale parintilor:

Monalisa Sima- tel: 0755 190470; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Bogdan Sima-   tel: 0743 011057; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Povestea Alexandrei in presa

Accidentul in care Alexandra si-a pierdut bratul a fost mediatizat si in presa,  unele articole au incluse si informatii eronate, mai jos sunt link-uri catre cateva articole din presa.

1. Doneaza pentru un inger, Alexandra - Hotenews.ro

2. Drama bunicului care a provocat accidentul în care nepoata lui a rămas fără un braţ - Adevarul de Galati

3. Îngerul a rămas fără o aripă. Nu mai poate să zboare! - Adevarul de Brasov

4. 12 ore s-au chinuit sa ii salveze bratul - Ziarul Click

5. Fiţi îngeri buni pentru Alexandra! - Cotinianul Viata Libera Galati

6. Până pe 15 mai puteţi face o minune - Cotinianul Viata Libera Galati

7. Alexandra le mulţumeşte sutelor de îngeri  - Cotinianul Viata Libera Galati

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole