Hipnoza permite transmiterea catre subconstient a unei cereri presante prin care sa te ajute sa suprima pofta pentru anumite alimente ce sunt irezistibile pentru tine si care te opresc sa slabesti. Aceasta cerere nu este primita de catre subconstient decat daca este adevarata: nu iti poti pacali propriul subconstient. Unii oameni, in timp ce spun ca isi doresc sa piarda in greutate, sunt destul de multumiti de rotunjimea lor; acestia pot fi mai nonsalanti, fac mai putin efort, se scuza ca nu sunt seducatori, precum si pentru celelalte dezavantaje si neplaceri pe care le intampina din cauza greutatii. In cazul in care alegerea reala este de mentinere a greutatii, subconstientul nu va face nimic pentru a reduce pofta de mancare. Daca alegerea de a slabi este o rezolutie, subconstientul va elimina atractia irezistibila a alimentelor: slabirea prin hipnoza va avea succes numai in cazul in care persoana este absolut decisa sa slabeasca si crede in aceasta metoda.

Daca doresti sa slabiti, fa acest lucru in mod corespunzator !

Cea mai frecventa cauza de crestere in greutate este stresul. Multe femei sunt "multitasking" si incearca sa-si echilibreze viata intre munca si viata de familie. Surmenajul si alimentele nesanatoase sau de confort(sandwich-uri, fast-food, dulciuri ) in timpul perioadelor de stres inseamna obezitate si crestere in greutate.

Hipnoza te poate ajuta sa slabesti cu adevarat. Studiile arata ca un actor major in raspunsul organismului la stres este cortizolul. Actiunea stresului stimuleaza glandele suprarenale care activeaza, de asemenea, comportamentul de cautare a placerii. Prea multa alimentatie de confort - alimente bogate in grasimi, zahar, calorii corespunde unui comportament de cautare a placerii.

Hipnoterapia va permite sa invatati sa va relaxati si sa reduceti nivelul de stres, oprind creierul din urmarirea starii de bine prin mancare de confort si supraalimentatie.

Hipnoza este folosita in principal ca un instrument proactiv, pentru a evita excesele, pentru a consolida motivatia si increderea in sine, precum si pentru a va schimba comportamentele alimentare si imaginea pe care o aveti despre voi insiva.

 hipnoza slabire

Cum va ajuta hipnoza sa slabiti in mod durabil?

Actiunea hipnozei este exercitata pe mai multe nivele :

  • Va intareste motivatia.
  • Veti slabi intr-un ritm ideal pentru echilibrul vostru fizic si psihologic, cu asigurarea unor rezultate de durata.
  • Veti dobandi obiceiuri alimentare sanatoase, care va vor ajuta sa va mentineti greutatea constanta. Veti devenit o persoana in mod natural slaba, eliberata de dorinta de a va mentine greutatea ideala.
  • Veti invata sa recunoasteti foamea emotionala de foame fiziologica.
  • Veti dobandi obiceiuri noi pe care le veti iubi si de care va veti bucura (alimentatie sanatoasa, exercitii fizice), in mod natural.
  • Veti invata sa va gestionati stresul si alte emotii negative care va provoaca foamea emotionala.
  • Va veti consolida increderea in dumneavoastra si va veti schimba imaginea de sine, cea de persoana cu exces de greutate intr-o imagine de sine a unei persoane slabe si atractive, in mod indirect, prin consolidarea noilor obiceiuri alimentare.

 Daca vreti cu adevarat sa slabiti si sa va modelati corpul cu ajutorul hipnozei, apelati la persoane certificate si cu experienta in acest domeniu, pentru ca relatia medic-pacient este extrem de importanta in cadrul acestui tratament.

Mai multe despre slabitul prin hipnoza aici http://www.hipnoza.egalati.ro/slabeste-rapid-cu-ajutorul-hipnozei/

 

Jucarii pentru copii isteti

10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizat...
Mai mult...
Cum învățăm să numărăm prin joacă?
De la o vârstă fragedă copiii încep să memoreze cuvintele pe care le aud la părinți, astfel pot face cunoștință cu mediul înconjurător. Dacă fructele, culorile și legumele pot fi învățate prin observarea directă, cifrele devin o problemă din cauza succesiuni obligatorii. Este minunat cât de repede copiii rețin cuvintele ce numesc cifre, însă e mult mai greu să înțeleagă semnificația, rolul și organizarea logică a acestora. Unul dintre cele mai ef...
Mai mult...

Mai multe articole